Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manuka méz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Egy - Manuka [3. oldal]
részletek »

Manuka méz képes leírás: Egy - Manuka [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 78 db
Egy méz, ami erősebb az antibiotikumoknál

Egy méz, ami erősebb az antibiotikumoknál

Méz segíthet az antibiotikum-rezisztencián. Manukaméz segítségével ki lehet tisztítani a fertőzött sebeket, még az antibiotikummal szemben ellenálló képességet mutató baktériumok esetén is hatásos - hangzott el a Mikrobiológiai Társaság konferenciáján Harrogate-ben. Pr opolisz tabletta

Hallott már a különleges manuka mézről?

Hallott már a különleges manuka mézről?

Egy különleges ausztrál mézfajta, a manuka a bőr baktériumfertőzései ellen is hatásosnak bizonyult - számolt be róla a Scientific American című ismeretterjesztő portál. A méz antibakteriális tulajdonságait évszázadok óta felhasználja az ember.

Hallottatok már a manuka mézről?

Hallottatok már a manuka mézről?

Beszélgetés a Hoxa fórumán - Majd számolj be róla milyen a hatása. Ha nem kellemetlen számodra,akkor leírod Te mennyiért vetted, mert engem az ára rettentett el. Esetleg privátban is jöhet. Egészségetekre!!!

Hét étel gyomorfekély ellen

Hét étel gyomorfekély ellen

Mielőtt a pohár tej után nyúlna, hogy enyhítsen a fekély okozta fájdalmain, olvasson tovább! Sok minden, amit tudni véltünk a gyomorfekélyről, hamisnak bizonyult. A legtöbb esetben a fekélyt nem is közvetlenül a stressz okozza, hanem a Helicobacter pylori nevű baktérium.

Ismerje meg és használja ki a Manukaméz hatásait!

Ismerje meg és használja ki a Manukaméz hatásait!

A Manukaméz hatásai a világ számos pontján ismertek már, hiszen a manukaméz egy olyan rendkívüli készítmény, ami által természetes energialökethez juthat a mindennapok folyamán. A folytonos stressz és a rohanó életmód megterheli az emberi szervezetet, ám csak kevés olyan készítmény létezik, ami mellékhatások nélkül fogyasztható és emellett igazán hatékony megoldást is kínál, ami feltölti energiával a szervezetet.

Külsőleg is hasznos lehet a méz

Külsőleg is hasznos lehet a méz

Egy ausztrál mézfajta, a manuka a bőr baktériumfertőzései ellen is hatásosnak bizonyult. A méz antibakteriális tulajdonságait évszázadok óta felhasználja az ember - ki ne ivott volna már mézes teát torokfájásra? Most azt mutatták ki kutatók, hogy egyes esetekben még az antibiotikumoknál is jobb lehet a hatása.

Manuka

Manuka

A Manuka az őslakos maorik nyelvén az új-zélandi teafa neve. Ez az örökzöld fa Új-Zélandon és dél-kelet Ausztráliában őshonos. Majd minden részét természetes gyógyszerként használják: a kakariki papagájok a leveleivel és kérgével tisztítják meg tollazatukat a parazitáktól.

Manuka a mézek királynője

Manuka a mézek királynője

Az Új-Zélandon őshonos manuka fa virágaiból származó méz jótékony hatásaival kapcsolatban a szakirodalom elég széles, hiszen már a 19. századtól kezdve zajlanak a kutatások ezzel a különleges mézfajtával kapcsolatban. A vizsgálatok eredményeit böngészve azt láthatjuk, hogy vágott vagy égési sérülések esetén igen jól véd a fertőzésektől, nagyszerűen sterilizál és hámosító hatásával elősegíti a gyorsabb, valamint a szebb, hegmentes gyógyulást. Jelentős sebkezelő képességei miatt, a manukamézet előszeretettel alkalmazza az állatgyógyászat is szerte a nagyvilágban.

Manuka méz

Manuka méz

A Manuka az őslakos maorik nyelvén az új-zélandi teafa neve. Ez az örökzöld fa Új-Zélandon és dél-kelet Ausztráliában őshonos. Majd minden részét természetes gyógyszerként használják: a kakariki papagájok a leveleivel és kérgével tisztítják meg tollazatukat a parazitáktól. Leveléből kellemes tea készíthető: Cook kapitány matrózait is ezzel gyógyították.

Hirdetés
Manuka méz

Manuka méz

A manuka méz forrása az Új-Zéland megműveletlen területein őshonos apró termetű fa, a manuka virágzata. A manukaméz fő értéke, hogy az összetevői között szereplő metilglioxál antibakteriális hatású természetes összevető. A manuka méz egészen sűrűn folyó, sötét színű. Gyógyászati célra nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is használható. A manukaméz jótékonyan hat az emésztőrendszeri panaszokra, sebbek kezelésére orvosilag bizonyítottan használahtó. A szervezet általános (főként téli) védelmét és általános közérzet javítását is elősegíti. A manuka méz gyógyhatásai miatt miatt elsősorban önmagában fogyasztva kiváló.

Manuka Méz  gyógyhatású kívül-belül!

Manuka Méz gyógyhatású kívül-belül!

A mézről ősidők óta tudjuk, hogy az életelixírje. Évszázadok óta használjuk gyógyító hatása miatt. A mézet nem csak a konyhában használjuk, a szépség ipar egyik kedvelt összetevője is. Szeretném nektek bemutatni a Manuka nevű mézet.

Manuka méz 5+250 ml

Manuka méz 5+250 ml

Az örökzöld manuka fa Új-Zélandon és délkelet Ausztráliában őshonos. A fa majd minden részét természetes gyógyszerként használják: a kakariki papagájok a leveleivel és kérgével tisztítják meg tollazatukat a parazitáktól. Leveléből kellemes tea készíthető: Cook kapitány matrózait is ezzel gyógyították.

Manuka méz Állatoknak

Manuka méz Állatoknak

A manuka méz jótékony hatásai az állatok egészségére, állati sebek kezelése manukával, manuka adása a házi kedvencek immunerejének növeléséhez, kutya, macska és ló egészség javítás manukával. A manuka méz bátran adható állatoknak.

Manuka méz az orvos szerint

Manuka méz az orvos szerint

A manuka méz hatóanyagai a baktériumok génállományára hatnak. Emiatt nem képesek a baktériumok a manuka fa méze ellen hatásosan védekezni, és nem is válhatnak rezisztenssé, ellenállóvá vele szemben Az aktív manuka méz az első olyan méz, amelyet az orvostudomány hivatalosan is elismer a sebgyógyításban

Manuka méz fórum

Manuka méz fórum

Nők Lapja Cafe - Csevegés a manuka mézről: Sziasztok! A Manuka mézről szeretném megtudni hogy valóban olyan szuper? Olvastam a neten róla és a barátnőm is nagyon dícséri, de 500gr kb 6000.- Nektek is bejött??

Manuka méz infók + vásárlás

Manuka méz infók + vásárlás

Az új-zélandi őslakosok évszázadok óta ismerik és fogyasztják a manuka mézet, melyet a méhek a 'Leptospermum Scoparium' fa virágainak a nektárjából készítenek. Szokás 'Gyógyító méznek' vagy éppen a 'mézek királynőjének' is nevezni.

Manuka méz mgo 100+ 250g

Manuka méz mgo 100+ 250g

A Manuka mézet az Új-Zélandon található növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér virágú növény tavasszal virágzik, erős illatával vonzva magához a méheket. A Manuka méz 100 %-ig természetes táplálék , amelynek hatékony antibakteriális összetevője fejt ki aktív hatást a szervezetre.

Tuti menü