Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manuka méz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Manuka - Mi a [4. oldal]
részletek »

Manuka méz képes leírás: Manuka - Mi a [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 78 db
Manuka méz termékcsalád

Manuka méz termékcsalád

A manuka méz számtalan előnyös tulajdonságainak köszönhetően a 'természet csodája' néven vált ismertté. A bőr hidratálására ás regenerálására ajánljuk. Antibakteriális, gyógyító, hidratáló. A manuka mézet antibiotikumokkal nem kezelt méhek készítik Új-Zélandon. Csodálatos tulajdonságaival hatékonyan gyógyítja és regenerálja a száraz, sérült bőrt, serkenti a természetes sejtregenerációt

Manuka MGO 550+

Manuka MGO 550+

Az MGOTM Manuka méz az egyetlen 100 %-ig természetes táplálék a világon, amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. A vegyület természetes alkotóeleme a manuka növény nektárjának. A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. Minden Manuka Health MGO 550+ Manuka méz terméket bevizsgált a drezdai egyetem laboratóriuma, és igazolta, hogy azok legalább 550 mg/kg étk

Manuka, a maorik teafája

Manuka, a maorik teafája

A Manuka az őslakos maorik nyelvén az új-zélandi teafa neve. Ez az örökzöld fa Új-Zélandon és dél-kelet Ausztráliában őshonos. Majd minden részét természetes gyógyszerként használják: a kakariki papagájok a leveleivel és kérgével tisztítják meg tollazatukat a parazitáktól. Leveléből kellemes tea készíthető: Cook kapitány matrózait is ezzel gyógyították.

Manukaméz

Manukaméz

Az egyes mézfajták és méhészeti termékek évezredek óta segítik az emberek gyógyulását. A manuka méz azonban csak az utóbbi néhány évtizedben kezdett elterjedni, népszerűsége pedig töretlenül növekszik. Sokoldalú hatásait minden életkorban érdemes felhasználni az ínygyulladás kezelésétől kezdve a koleszterinszint csökkentéséig. A manukaméz a világon egyedülálló antibakteriális hatása tekintetében. A benne nagy mennyiségben található metilglioxálnak köszönhetően képes a szervezet bármely pontját megtámadó kórokozók elpusztítására. Gyulladáscsökkentő hatásával szünteti meg a fertőzéseket, miközben általánosan erősíti a szervezetet. A manuka méz hatásai és további információk weboldalunkon!

Manukaméz

Manukaméz

Új-Zéland megműveletlen területein nő az őshonos, apró termetű fa, a manuka, melynek virágzata a manukaméz forrása. A manukaméz érdekessége és értéke abban rejlik, hogy az összetevői között szereplő metilglioxál antibakteriális hatású természetes összevető. Egészen sötét és sűrű méz.

Manukaméz Centrum

Manukaméz Centrum

A manuka alkalmazása alternatív gyógyszerként vagy terápiaként világszerte elterjedt. Kutatások sora igazolta gyógyhatásait, melyek elsősorban a baktériumok, vírusok, gombák ellen figyelemreméltók. A manukaméz rendkívüli hatékonynak bizonyult a fertőzések és gyulladások kezelésében, akár külsőleg, akár belsőleg alkalmazva. Az ínygyulladások, fül-, orr- és bőrbetegségek, gyomorbántalmak, emésztési zavarok ellen érdemes felhasználnunk, de télen a légúti megbetegedésekkel szemben is maximális védelmet nyújt. A manuka honey cukorbetegek számára is ajánlott, kitűnő koleszterincsökkentő, rendszeres fogyasztásával általános egészségi állapotunkat is javíthatjuk.

Manukaméz kívül-belül

Manukaméz kívül-belül

Már Magyarországon is egyre többen hallottak arról a kizárólag Új-Zéland természetes, jórészt megműveletlen tájain fellelhető növényről, a manukáról, amely egy egészen kivételes mézfajtának, a manuka méznek a forrása. A 'világ másik végéről' azonban eddig leginkább csak a híre érkezett el ennek a 'csodaszernek', azok ugyanis, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek vele, esküsznek gyógyító erejére.

Manukaméz rák ellen

Manukaméz rák ellen

Az Al Ain-i UAE Egyetem (Egyesült Arab Emírségek) kutatói egy 5 éves kutatás keretein belül feltárják a Manuka méz használatát a rákmegelőzésben. Egy, a PLOS ONE című, tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint a Manuka méz bizonyítottan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel képes gátolni a daganatok növekedését.

Manukamézzel a dermatitisz ellen

Manukamézzel a dermatitisz ellen

A legújabb vizsgálatok arra utalnak, hogy emlőrákos betegekben az új-zélandi teafa (manuka) méze szerepet játszik a radiológiai kezelés okozta dermatitisz megelőzésében. A fázis 2 vizsgálat eredményeiről az Európai Multidiszciplináris Rák Kongresszuson (EMCC) számoltak be, egyebek közt arról is, hogy a méz megrövidítheti a dermatitiszes epizódok időtartamát.

Hirdetés
Medihoney

Medihoney

A MEDIHONEY a Leptospermum scoparium, vagy ismertebb nevén Manuka mézéből készül. Ezt a mézet az Új-Zélandon őshonos teafa cserje nemzetségbe tartozó növényből gyűjtik. A Leptospermum mézet magas metilglioxál tartalma miatt választották, mely hatékony védelmet biztosít a baktériumok ellen. Randomizált, kontrollcsoportos vizsgálatok tanúsága szerint ez az egyetlen mézfajta, mely elősegíti a sebgyógyulást.

Megbízható manukamézek

Megbízható manukamézek

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz

Méhészeti termékek a gyógyászatban

Méhészeti termékek a gyógyászatban

Úgy 20 évvel ezelőtt nagy létszámú szakmai utat szerveztem Olaszországba. Mint ilyenkor szokás, az első napok, többek között módot adtak az ismerkedésre. Az egyik- akkor országosan ismert -budapesti méhész, cseppet sem barátságosan így kezdte bemutatkozását: Á, szóval maga az a falusi patikus, aki a méhészeti termékekről azokat a szép cikkeket írja!

Méhkenyér + Virágpor termékek

Méhkenyér + Virágpor termékek

A méhkenyér és a virágpor a méhészeti termékek között talán a két legértékesebb. A méhkenyér a méhek által 3 hónapig a kaptárban 'érlelt' virágpor és egyéb anyagok keverékéből jön létre. a méhkenyér ember által jobban emészthetővé válik mint a virágpor.

Mézbarlang mézek

Mézbarlang mézek

A manuka méz forrása az Új-Zéland megműveletlen területein őshonos apró termetű fa, a manuka virágzata. A manukaméz fő értéke, hogy az összetevői között szereplő metilglioxál antibakteriális hatású természetes összevető. A manuka méz egészen sűrűn folyó, sötét színű. Gyógyászati célra nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is használható. A manukaméz jótékonyan hat az emésztőrendszeri panaszokra, sebbek kezelésére orvosilag bizonyítottan használható.

Mézédes szépség

Mézédes szépség

Az egészséges, ízletes, illatos, aranyló színű méz ezek után már nemcsak a teázások elengedhetetlen része lesz, hanem a bőrápolóid közé is bekerül. Már korábban írtunk róla, hogy a konyhaszekrényed és a hűtőd tele van értékes szépségápoló szerekkel: zöldségekkel, gyümölcsökkel, fűszerekkel.

MGO 100+ Manuka méz

MGO 100+ Manuka méz

Manuka méz, amely hatékony és megbízható antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően.A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz.

Mi a propolisz használat megfelelő módja?

Mi a propolisz használat megfelelő módja?

A propolisz az egyik legsokoldalúbb természetes antibiotikum, amellyel a különféle kórok orvosolhatók. A propolisz fogyasztása általában kúraszerűen javasolt, használatával növelhetjük szervezetünk ellenálló képességét.

Tuti menü