Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manuka méz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Milyen - Zölújságban [5. oldal]
részletek »

Manuka méz képes leírás: Milyen - Zölújságban [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 78 db
Milyen termék a Manuka méz?

Milyen termék a Manuka méz?

Ez a termék nagyszerű és természetes egyben. Hatása olyan akár egy energiabomba, hosszan érezhető. A Manuka méz pozitívan hat az emésztésre és emellett, antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. A Manuka méz hatása klinikai tesztek által igazolt.

Mire jó a manuka méz?

Mire jó a manuka méz?

A manuka méz egy különleges méz fajta, mely kizárólag Új-Zélandon előforduló növényből nyerhető. Különlegessége metilglioxál tartalmának köszönhető, mely antibakteriális hatását eredményezi. A metilglioxált mint a manuka méz egyedülálló hatóanyagát a drezdai egyetemen azonosították először. Ezt a hatásfokot pedig egyetlen más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki.

Pure Gold Manuka méz

Pure Gold Manuka méz

Manuka méz a manuka virágzatából származik. Új Zéland megműveletlen és szennyezetlen területein őshonos apró termetű fa. Egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik. Gondos termelés folyamata megőrizte a méz természetes tulajdonságait.

Qeen bee manukaméz

Qeen bee manukaméz

A manukaméz tulajdonságai sok szempontból hasonlítanak a több mézfajtához, de a manukaméz egyedi jellemzőkkel is rendelkezik. Az egyik, hogy csak a manukaméz tartalmazza ilyen magas arányban a metilglioxal nevű kémiai vegyületet, mely a manukaméz antibakteriális hatásainak nagy részét adja. Természetesen nem minden egyes üveg manukaméz tartalmazza azonos arányban ezt az értékes anyagot.

QueenBee Manuka Méz 340g

QueenBee Manuka Méz 340g

Kiváló minőségű manuka méz. A manuka a maorik nyelvén az új-zélandi teafa neve. A fa fehér vagy rózsaszínű virágjából készítik a Waikato méhek a sötét jellegzetes aromájú, különleges gyógyhatású manuka mézet.

Szénanátha ellen együnk manukamézet

Szénanátha ellen együnk manukamézet

A Manuka-méz gyógyító hatása régóta ismert, ráadásul a fák, amelyek a mézet adják, a világon csupán egyetlen helyen nőnek: Új-Zéland East Cape régiójában, írja a The Guardian. A méz jótékony hatásaival régóta tisztában vagyunk. Egy, a lakóhelyünk közelében készült méz például segíthet abban, hogy javuljon, vagy elmúljon a szénanáthánk.

Szépségpraktikák a nagyvilágból

Szépségpraktikák a nagyvilágból

Manapság megint egyre népszerűbbek a saját készítésű házi, természetes szépítőszerek. Lehet, hogy már önök is kipróbálták az olívaolajat vagy a mézet, mint szépítőszert. A Föld különböző tájain más és más szépségpraktikákat vetnek be a hölgyek a szépségük megőrzése érdekében. Sok esetben elég csak bemennünk a konyhába és mixelnünk egy kicsit - már meg is van a természetes szépítőszerünk. Sok pénzt megspórolunk velük és biztos nem tartalmaznak adalékanyagokat.

Természetes szépségápolás - Manuka méz

Természetes szépségápolás - Manuka méz

A téli időszakban immunerősítőt kerestem Csengének, mert állandóan elkapott valami nyavalyát az oviban. Így találtam rá az oldalra. Amellett, hogy a gyermekem rendszeresen szedte a kanálon megmaradt sűrű aranyszínű méz maradékát a számra kentem.

Tudomány - Mézzel és fahéjjal az egészségünkért!

Tudomány - Mézzel és fahéjjal az egészségünkért!

Ősidőktől értékes táplálékforrásunk, így influenzajárvány idején pedig természetes gyógyítónk, a méz. Amellett, hogy oly édesen finom, számos ásványi anyag, enzim, aminosav, vitamin bőséges tárháza. Napjainkban is, sorra születnek a hatásait vizsgáló újabbnál újabb eredmények. Íme néhány.

Hirdetés
Zölújságban a manukáról

Zölújságban a manukáról

Az ókorban a mézet nemcsak táplálékként, hanem gyógyhatású szerként is használták. A kőkorszak festményei szerint az emberek legalább 8000 éve használják a mézet. Fertőzések kezelésére pedig 2000 éve alkalmazzák, ami sokkal korábban volt, minthogy felfedezték volna, hogy a fertőzéseket baktériumok okozzák.

Tuti menü