Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manukaméz állatoknak képes leírás - Manuka méz.tlap.hu
részletek »

Manukaméz állatoknak - Manuka méz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Manukaméz állatoknak
Keresés
Találatok száma - 4 db
A mézről a Gasztro ABC-n

A mézről a Gasztro ABC-n

Az emberiség egyik legősibb tápláléka. Persze nem csak az emberiségé, sok állat kedveli a mézet és még többen kedvelnék, ha a méhek nem védelmeznék oly elszántan élelemtartalékaikat. A legrégebbi írásos emlék a mézről egy 16000 éves sziklarajz, amely méhkaptárt fosztogató emberfigurát ábrázol.

Manuka méz Állatoknak

Manuka méz Állatoknak

A manuka méz jótékony hatásai az állatok egészségére, állati sebek kezelése manukával, manuka adása a házi kedvencek immunerejének növeléséhez, kutya, macska és ló egészség javítás manukával. A manuka méz bátran adható állatoknak.

Méhészeti termékek a gyógyászatban

Méhészeti termékek a gyógyászatban

Úgy 20 évvel ezelőtt nagy létszámú szakmai utat szerveztem Olaszországba. Mint ilyenkor szokás, az első napok, többek között módot adtak az ismerkedésre. Az egyik- akkor országosan ismert -budapesti méhész, cseppet sem barátságosan így kezdte bemutatkozását: Á, szóval maga az a falusi patikus, aki a méhészeti termékekről azokat a szép cikkeket írja!

Mi a propolisz használat megfelelő módja?

Mi a propolisz használat megfelelő módja?

A propolisz az egyik legsokoldalúbb természetes antibiotikum, amellyel a különféle kórok orvosolhatók. A propolisz fogyasztása általában kúraszerűen javasolt, használatával növelhetjük szervezetünk ellenálló képességét.

Tuti menü