Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manukaméz és az UMF képes leírás - Manuka méz.tlap.hu
részletek »

Manukaméz és az UMF - Manuka méz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Manukaméz és az UMF
Keresés
Találatok száma - 4 db
A manuka méz antibakteriális és gyulladáscsökkentő étel

A manuka méz antibakteriális és gyulladáscsökkentő étel

Édes, ragadós, és jó neked - ez a Manuka méz. Gyerünk, nyalj bele! Kend pirítósra, keverd édes savanyú szószba, vagy csorgasd művészien a barátnődre - nem számít, miként fogyasztasz a Manuka mézből, mivel olyan egészséges, hogy akár rá is szokhatsz nyugodtan.

A Manuka méz hatása

A Manuka méz hatása

Legfőbb hatások: természetes antibiotikum bakteriális fertőzésekre, vírusokra, a szervezet téli védelme, immunrendszer erősítés, gyulladáscsökkentő, eemésztési zavarok, gyomorfekély ellen.Mielőtt tovább olvasod a manukamézről szóló részletesebb írásunkat, egy ingyenes ajánlat

A Manukaméz összetevői

A Manukaméz összetevői

Az Egyedi Manuka Faktor, A metilglioxálnak molekuláris tulajdonságai alapján és ellentétben a hidrogénperoxiddal nagy a stabilitása, A 400 feletti MGO már csúcsminőséget jelöl, Manukaméz tulajdonságok.

MGO 100+ Manuka méz

MGO 100+ Manuka méz

Manuka méz, amely hatékony és megbízható antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően.A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz.

Tuti menü