Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manukaméz fórumok, blogok képes leírás - Manuka méz.tlap.hu
részletek »

Manukaméz fórumok, blogok - Manuka méz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Manukaméz fórumok, blogok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hallottatok már a manuka mézről?

Hallottatok már a manuka mézről?

Beszélgetés a Hoxa fórumán - Majd számolj be róla milyen a hatása. Ha nem kellemetlen számodra,akkor leírod Te mennyiért vetted, mert engem az ára rettentett el. Esetleg privátban is jöhet. Egészségetekre!!!

Manuka méz az orvos szerint

Manuka méz az orvos szerint

A manuka méz hatóanyagai a baktériumok génállományára hatnak. Emiatt nem képesek a baktériumok a manuka fa méze ellen hatásosan védekezni, és nem is válhatnak rezisztenssé, ellenállóvá vele szemben Az aktív manuka méz az első olyan méz, amelyet az orvostudomány hivatalosan is elismer a sebgyógyításban

Manuka méz fórum

Manuka méz fórum

Nők Lapja Cafe - Csevegés a manuka mézről: Sziasztok! A Manuka mézről szeretném megtudni hogy valóban olyan szuper? Olvastam a neten róla és a barátnőm is nagyon dícséri, de 500gr kb 6000.- Nektek is bejött??

Medihoney

Medihoney

A MEDIHONEY a Leptospermum scoparium, vagy ismertebb nevén Manuka mézéből készül. Ezt a mézet az Új-Zélandon őshonos teafa cserje nemzetségbe tartozó növényből gyűjtik. A Leptospermum mézet magas metilglioxál tartalma miatt választották, mely hatékony védelmet biztosít a baktériumok ellen. Randomizált, kontrollcsoportos vizsgálatok tanúsága szerint ez az egyetlen mézfajta, mely elősegíti a sebgyógyulást.

Mire jó a manuka méz?

Mire jó a manuka méz?

A manuka méz egy különleges méz fajta, mely kizárólag Új-Zélandon előforduló növényből nyerhető. Különlegessége metilglioxál tartalmának köszönhető, mely antibakteriális hatását eredményezi. A metilglioxált mint a manuka méz egyedülálló hatóanyagát a drezdai egyetemen azonosították először. Ezt a hatásfokot pedig egyetlen más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki.

Tuti menü