Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manukaméz vásárlás képes leírás - Manuka méz.tlap.hu
részletek »

Manukaméz vásárlás - Manuka méz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: manukamez.tlap.hu » Manukaméz vásárlás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Dr Organic BioManuka Méz termékcsalád

Dr Organic BioManuka Méz termékcsalád

A Dr Organic manuka mézből készített termékek gyógyítját és regenerálják a száraz, sérült bőrt, serkentik a természetes sejtregenerációt. Táplálják és revitalizálják a fejbőrt, segítenek megőrizni az egészséges hajkoronát. Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, a manuka méz kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer.

Manuka méz 5+250 ml

Manuka méz 5+250 ml

Az örökzöld manuka fa Új-Zélandon és délkelet Ausztráliában őshonos. A fa majd minden részét természetes gyógyszerként használják: a kakariki papagájok a leveleivel és kérgével tisztítják meg tollazatukat a parazitáktól. Leveléből kellemes tea készíthető: Cook kapitány matrózait is ezzel gyógyították.

Manuka méz mgo 100+ 250g

Manuka méz mgo 100+ 250g

A Manuka mézet az Új-Zélandon található növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér virágú növény tavasszal virágzik, erős illatával vonzva magához a méheket. A Manuka méz 100 %-ig természetes táplálék , amelynek hatékony antibakteriális összetevője fejt ki aktív hatást a szervezetre.

Manuka MGO 550+

Manuka MGO 550+

Az MGOTM Manuka méz az egyetlen 100 %-ig természetes táplálék a világon, amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. A vegyület természetes alkotóeleme a manuka növény nektárjának. A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. Minden Manuka Health MGO 550+ Manuka méz terméket bevizsgált a drezdai egyetem laboratóriuma, és igazolta, hogy azok legalább 550 mg/kg étk

Manukaméz Centrum

Manukaméz Centrum

A manuka alkalmazása alternatív gyógyszerként vagy terápiaként világszerte elterjedt. Kutatások sora igazolta gyógyhatásait, melyek elsősorban a baktériumok, vírusok, gombák ellen figyelemreméltók. A manukaméz rendkívüli hatékonynak bizonyult a fertőzések és gyulladások kezelésében, akár külsőleg, akár belsőleg alkalmazva. Az ínygyulladások, fül-, orr- és bőrbetegségek, gyomorbántalmak, emésztési zavarok ellen érdemes felhasználnunk, de télen a légúti megbetegedésekkel szemben is maximális védelmet nyújt. A manuka honey cukorbetegek számára is ajánlott, kitűnő koleszterincsökkentő, rendszeres fogyasztásával általános egészségi állapotunkat is javíthatjuk.

Megbízható manukamézek

Megbízható manukamézek

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz

Méhkenyér + Virágpor termékek

Méhkenyér + Virágpor termékek

A méhkenyér és a virágpor a méhészeti termékek között talán a két legértékesebb. A méhkenyér a méhek által 3 hónapig a kaptárban 'érlelt' virágpor és egyéb anyagok keverékéből jön létre. a méhkenyér ember által jobban emészthetővé válik mint a virágpor.

Mézbarlang mézek

Mézbarlang mézek

A manuka méz forrása az Új-Zéland megműveletlen területein őshonos apró termetű fa, a manuka virágzata. A manukaméz fő értéke, hogy az összetevői között szereplő metilglioxál antibakteriális hatású természetes összevető. A manuka méz egészen sűrűn folyó, sötét színű. Gyógyászati célra nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is használható. A manukaméz jótékonyan hat az emésztőrendszeri panaszokra, sebbek kezelésére orvosilag bizonyítottan használható.

Pure Gold Manuka méz

Pure Gold Manuka méz

Manuka méz a manuka virágzatából származik. Új Zéland megműveletlen és szennyezetlen területein őshonos apró termetű fa. Egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik. Gondos termelés folyamata megőrizte a méz természetes tulajdonságait.

Hirdetés
Qeen bee manukaméz

Qeen bee manukaméz

A manukaméz tulajdonságai sok szempontból hasonlítanak a több mézfajtához, de a manukaméz egyedi jellemzőkkel is rendelkezik. Az egyik, hogy csak a manukaméz tartalmazza ilyen magas arányban a metilglioxal nevű kémiai vegyületet, mely a manukaméz antibakteriális hatásainak nagy részét adja. Természetesen nem minden egyes üveg manukaméz tartalmazza azonos arányban ezt az értékes anyagot.

QueenBee Manuka Méz 340g

QueenBee Manuka Méz 340g

Kiváló minőségű manuka méz. A manuka a maorik nyelvén az új-zélandi teafa neve. A fa fehér vagy rózsaszínű virágjából készítik a Waikato méhek a sötét jellegzetes aromájú, különleges gyógyhatású manuka mézet.

Tuti menü